Κανόνες στυλ για τα πιο εντυπωσιακά & sexy looks!

Κανόνες στυλ και αποτελεσματικές συμβουλές για τα πιο sexy looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! 


 

Οι 6 βασικοί κανόνες στυλ

Μια σούπερ εντυπωσιακή και αισθησιακή εμφάνιση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη θα πρέπει να πληροί ταυτόχρονα πολλές προδιαγραφές, όπως:


Να είναι στυλιζαρισμένη αλλά όχι επίσημη.

Να δείχνει προσεγμένη, χωρίς να «φωνάζει» πόσο πολύ προσπάθησες.

Να είναι sexy αλλά όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Να είναι κομψή αλλά όχι υπερβολικά «σοβαρή».

Να είναι fun, όχι όμως πολύ εκκεντρική…

Απλό να το λες, αλλά όχι πάντα να το κάνεις!

Κανόνες στυλ για τα πιο εντυπωσιακά & sexy looks!

#1. Νίκησε στα σημεία

Εντόπισε τα σημεία του σώματός σου που θεωρείς ότι είναι τα πιο αισθησιακά και ανάδειξε τα. Μην περιοριστείς στα προφανή. Από τα πιο θηλυκά στοιχεία της γυναικείας σιλουέτας είναι οι ώμοι, οι καρποί και οι αστράγαλοι. Επίσης, πριν καταλήξεις στο ιδανικό Iook, πειραματίσου με το μήκος στα φορέματα, τις φούστες και τα παντελόνια. Ένα εκατοστό πιο πάνω ή πιο κάτω μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εικόνα της σιλουέτας σου. 


#2. Glam nights 

Το τέλειο αισθησιακό look δεν πρέπει ποτέ να είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό! Το κλειδί είναι η ισορροπία! Αυτό σημαίνει ότι, εάν φορέσεις κάτι πάρα πολύ κοντό, θα πρέπει να έχει μακριά μανίκια, εάν διαθέτει τολμηρό μπούστο, να καλύπτει εντελώς τα πόδια. Αντίστοιχα, εάν είναι υπερβολικά ανοιχτό στην πλάτη πρέπει να είναι κλειστό έως ψηλά στο λαιμό μπροστά. Ένα υπαινικτικό look 

είναι πολύ πιο sexy από κάποιο που τα αφήνει όλα σε κοινή θέα. 


#3. Η κλασική αξία του μικρού μαύρου φορέματος  

Το διαχρονικό μικρό μαύρο φόρεμα σου επιτρέπει να παίξεις με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα όσο κανένα άλλο κομμάτι. Μερικές μικρές λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν εντελώς το στυλ του ρούχου και το δικό σου. Για παράδειγμα, ένα μίνι φόρεμα με μαργαριταρένιο κολιέ και kitten heels δείχνει πολύ chic και λιτό.Το ίδιο φόρεμα, συνδυασμένο με λεοπάρ ψηλοτάκουνες γόβες και μακριά σκουλαρίκια μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο sexy και εκκεντρικό. 




 

Αυτή η δυνατότητα να επιλέγεις ανάμεσα σε αναρίθμητα looks χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις το βασικό κομμάτι είναι η δύναμη του μικρού μαύρου φορέματος. Για μια διαφορετική αλλά πάντα μέσα στα ασφαλή πλαίσια του total black εμφάνιση, φόρεσε, αντί για ένα μαύρο φόρεμα, μία μαύρη ολόσωμη φόρμα. Συνδύασε τη με ένα δερμάτινο που θα κάνει το συνολικό look να δείχνει πολύ 

νεανικό!


Κανόνες στυλ για τα πιο εντυπωσιακά & sexy looks!

#4. Επί  ποδός 

Μερικές φορές, όταν σχεδιάζεις τι θα φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο που θέλεις να δείχνεις πραγματικά λαμπερή, είναι σκόπιμο να ξεκινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Ένα sexy ζευγάρι γόβες είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της βραδινής εμφάνισης. Μπορεί να προσθέσει glamour ακόμα και σε ένα λιτό, κατά τα άλλα, Iook.


#5. Εσωτερική υπόθεση

Για μένα, ένα αισθησιακό Iook ξεκινάει πάντα από μέσα.Τα εσώρουχα που θα επιλέξεις δεν πρέπει μόνο να σε κάνουν να νιώθεις sexy αλλά και να είναι τα κατάλληλα που θα αναδείξουν το outflt. Ένα «υποστηρικτικό» σουτιέν είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν το στήθος σου είναι μικρό, γιατί οριοθετεί όμορφα το μπούστο. Είναι σημαντικό τα εσώρουχα να είναι στο σωστό νούμερο τα πολύ στενά «παραμορφώνουν» τη σιλουέτα και διαγράφονται κάτω από το ρούχο. Αντίθετα, το σωστό σουτιέν μπορεί να σε κάνει να δείχνεις δύο κιλά πιο αδύνατη.


#6. Dress code  

Το φόρεμα είναι πάντα ασφαλής επιλογή για μια θηλυκή εμφάνιση. Το στυλ που θα επιλέξεις εξαρτάται από το σωματότυπό σου. Αν έχεις σώμα-κλεψύδρα, ένα φόρεμα εφαρμοστό στο μπούστο, που ανοίγει ανάλαφρα από τη μέση και κάτω, είναι ιδανικό. Αν έχεις όμορφα χέρια, διάλεξε ένα στράπλες ή με παρτούς ώμους. Αν τα πόδια σου είναι μακριά. να φορέσεις μίνι. Αν η φιγούρα σου είναι αγορίστικη, βάλε ένα εφαρμοστό φόρεμα. Ό,τι κι αν επιλέξεις πρέπει να εφαρμόζει τέλεια.


Βαρβάρα Λιόση ♥

relatedPostsWidget({ blogURL:"", maxPosts:5, maxTags:5, maxPostsPerTag:5, ShowComment:true, ShowDate:true, DateFloat:false, ShowDesc:true, readMoretext:"Read more »", rlt_thumb:70 });

Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top