cigarette

 

 
Πόσο απέ­χει τε­λι­κά η κομ­ψό­τη­τα από την άνεση; Κα­θό­λου, εξάλ­λου μπο­ρού­με αυτόν τον συν­δυα­σμό να τον βρού­με στα… πόδια μας. Μι­λά­με φυ­σι­κά για το στενό slim πα­ντε­λό­νι που αγκα­λιά­ζει το σώμα, το­νί­ζει τις θη­λυ­κές κα­μπύ­λες και ται­ριά­ζει σε όλες τις επο­χές, ανά­λο­γα τι χρώμα θα του βά­λου­με και πώς θα το συν­δυά­σου­με. Τόσο σέξυ και κομψό, η τάση του κα­λο­και­ριού το θέλει σε έντο­να χρώ­μα­τα ή με prints για ξε­χω­ρι­στές εμ­φα­νί­σεις σας.

c7e44f473dee2552915f619bbb34591a

 

 
 
Στο παι­χνί­δι βρί­σκε­ται πάντα και το λευκό χρώμα, που ο Valentino πρώ­τος το θε­ώ­ρη­σε ανα­γκαίο… καλό! Ται­ριά­ζει με ό,τι θέ­λε­τε! Με που­κά­μι­σο και γόβες για σι­κά­τες εμ­φα­νί­σεις, με τοπ- μπλου­ζά­κια και μπα­λα­ρί­νες για πρω­ι­νές εξό­δους! Εκεί που θα  απο­γειώ­σε­τε όμως το στιλ σας και θα αι­σθαν­θεί­τε σα να περ­πα­τά­τε στην Croisette είναι τα με Oxford’s που φο­ριού­νται πρωί-βρά­δυ. Ιέ­ρειες του στιλ όπως η Kate Moss το έχουν κυ­ριο­λε­κτι­κά λα­τρέ­ψει. Μην ξε­χνά­με επί­σης πως η κα­τάλ­λη­λη επι­λο­γή του ψη­λό­με­σου αφαι­ρεί πό­ντους από την κοι­λιά και προ­σθέ­τει πό­ντους σε εμ­φά­νι­ση.
tumblr_mb4gx7A0qR1rb5q6qo1_r1_1280

 

Tips :
Φο­ρέ­στε το με έντο­να χρώ­μα­τα και prints για mix and match εμ­φα­νί­σεις. Αν το επι­λέ­ξε­τε σε μαύρο συν­δυά­στε με λευκό για τέ­λεια αντί­θε­ση.Τολ­μή­στε το total white look για total εντυ­πω­σια­κό αλλά και μί­νι­μαλ  απο­τέ­λε­σμα. Φο­ρέ­στε το με αέ­ρι­νες μπλού­ζες,  πολλά αξε­σουάρ και σαν­δά­λια εσείς που αγα­πά­τε το boho style.Το στενό τζιν ται­ριά­ζει με όλα. Από το πρωί με ένα απλό μακό, μέχρι το βράδυ μ΄ένα εντυ­πω­σια­κό τοπ και σαν­δά­λια!
 
Δείτε περισσότερη >>Μόδα
womannow.gr





























































Advertisement

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top